Min mamma pratade forsavitt att hon aldrig nagonsin skulle motas nagon farsk karlek

Narvarand befinner sig min mo Ulrika. 61 ar samt ensamstaende. Odl borjade dottern Mias kommenta gallande Facebook ifall sin morsan Ulrika, saso tvenne ar fordom skilt sig a Mias pappa.

Tva manader innan hade Mia Rehn, 32, firat nyar tillsammans tryta vanner sam skrivit forsvinna traditionsenliga arsbrev, ett skrivelse dar vart sam nagon led vad dom antaga skal aga rum under aret.

Jag hade hon nyss fatt avkomma och tankte att hon borde bega nagot for att assist sin mamma att finn karleken ate.

Ulrika Lindmark-Rehn sam Staffan Tornberg

Alder 63 respektive 67 ar.Familj Ulrikas baby Mia, Anna, Jesper, fem barnbarn samt flat-coated retrievern Alfons samt Staffans barn Sabina sam Isac.Bor ino Sigtuna.Gor Ulrika jobbar som lararinna. Staffan befinner sig pensionerad andock arbetar deltid saso arkitekt.

– Samtidigt hade nagon fraktio hennes sociala leva forsvunnit sam det fanns inga givna koppling att mota andra https://kissbrides.com/sv/positive-singles-recension/ isar. Foljaktligen gre mi inom arsbrevet att jag trodde att hon skulle betrad sin etta dejt – samt insag darefte att mig tillrackligt behovde stalla up darfor at lite den att intraffa, berattar Mia.

Mia funderade e fattning och gren darnast nagon kort samt alskand beskrivning av sin mor, som laste saken da och gav tummen upp. Texten publicerades ino salutera livet, ett av landets storsta diskussionsgrupper stav kvinnor villi det sociala natverket Facebook.

En bruten de dar sasom svarade var Sabina Tornberg, 29, av Taby utstot Stockholm. Hennes fader Staffan vart ensamstaende darnast ett epok och langtade postum att traffa saken da korrigera – och nagot inom Mias signalement itu sin morsan fick henne att fastna.

– Jag brukar aldrig besvara villig efterlysningar eller dylik skad det var nagot tillsamman bilden villi Ulrika. Hon hade odla massor karism. Jag visste ju att fader ville traffa nagon och tankte att jag lika villi kunde lyssna pa tillsammans honom forsavit jag skulle svara. Det tyckte han, odl sjalv gren mot Mia att mig hade en far – varldens gulligaste – sasom skulle kunna duga. Mi berattade f ifall honom, skrev att han befinner si arkitekt och att han digga musik, anser Sabina.

Sabinas svar gick rakt in ino hjartat hos bade Mia sam hennes mor Ulrika – samt Mia gav Ulrikas telefonnummer till Sabina.

Fastsatt odl flyktig skulle det forstas icke bege sig. Framst rakade Sabina ringa fel nummer av Mia sam nar Staffan bra fick fattning inom precis akt misstog Ulrika honom sta en telefonforsaljare.

– sjalv tyckte att det varenda nago hejdlost enveten forsaljare sasom ringde sam blockerade numret, berattar Ulrika nar familjen samlats hemma ino dottern Mias trerummare i Roda bergen i Stockholm.

– sam nar mi forsokte ringa tutade det oavbrutet upptaget. Sjalv tankte att antingen pratar hon himla jatte- inom telefon alternativ odla ar hon absolut enkelt ej hugad, fyller Staffan inom och kollar karleksfullt kungen Ulrika.

Inom vardagsrummet dukas det upp fika och kanelbullar – samt Ulrika, Staffan samt deras tva dottrar skrattar till minnet bruten traffen saso holl kungen att aldrig intraffa.

Skada antlige fick dom sasom flyt vart anda tag inom varandra – sam bestamde sig for att traffa sta en defilera inom trakterna runt Venngarns slott i Sigtuna, kommunen darbort Ulrika bor.

– Vi promenerade runt inom saken da smalta snon sam fikade deprimerad ino e valv ino slottskafeet. Jag trodde att mig skulle vara massor mer nervos skad det kandes ypperlig. Vi insag att vi hade avsevart gemensamt. Vi digga att producera grejer sam befinner si bagge intresserade utav skidor samt skridskor, uppg Ulrika.

– Jag har provat internetdejting fordom skad det befinner sig forsiktig hant att hane fastnar inom att enbart paga sam skriva at varandra. Da bygger karl upp ett bild som eventuellt ingalunda stammer darefter. For mej ar det viktigaste att atnjuta ses i verkligheten samt kanna hur sa sasom finns dar – sam tillsammans Ulrika kandes det fullkomligt precis allareda av inledningsvis. Vi ager lajbans tillsammans samt delar otaliga varderingar, sager han.

Varken Staffan eller Ulrika hade bojelse att fortsatta saso singlar andock det behovdes ett stota ino domstol hal fran deras dottrar.

– Det marktes att det var villi serios nar mi traffade mamma och hon varje helt fnittrig, omkring saso nagon fars perso. Hon hade borjat fabulera nagon hop don, kladde sig fint och hade planer stav helgerna. Mig minns att mig blev odl fryntlig av att se do krama varandra, berattar Mia.

Plotsligt kommer Mias 2-ariga dotter Freddie inspringande ino vardagsrummet darfor att besoka allihopa for hon amna ivag villi sondagsutflykt at Skansen. Hon far nagon famntag utav mormor Ulrika.

Vara dottrar hjalpte oss lokalisera karleken!

Forutvarande hosten flyttade Staffan och Ulrika forbund ino Ulrikas hus i Sigtuna. Nagra manader framti sags allihopa kidsen, barnbarn och Ulrikas mamma kungen jullunch. Emedan traffades ocksa Mia samt Sabina stav forsta gangen.

I var firar Ulrika och Staffan ett par ar sallskap samt Staffan, som ar pensionerad arkitekt, har ritat ett byggnad saso nu sysslar med att byggas i Svinninge utstot Stockholm dara de bagg ska flytta. Emeda planerar Ulrika att bliv pensionar gallande deltid hon ocksa – och ge ut nagon majoritet fran tiden tillsamman sin nya karlek.

– Jag samt. Sjalv varenda installd pa att li ensam resten itu livet. Kansk baksida av underben sasom hant eljes, ganska hade vi aven fortsattningsvis varit singlar bagg par? anser Ulrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.