Trots vara ultimat intentioner, odl attraherar vi partner

Flertal itu mina klienter age marigt att valja partner, jobb, livsstil andock snarare alltsammans kan dom icke uts sig sjalva. Dom lever efter normer skapade ino media, sasom promotar en slags idealtillstand saso ar omojligt att klara ehuru det inte ager nagot tillsamman det verkliga livet att handla.

Simon Sinek, brittisk forfattarinn, marknadsforingskonsult och antropolog, gor ett traffande analys av millenniegenerationen, det vill knysta de som ar fodda samt driftig. Han avser att flertal inom millenniegenerationen inneha fatt lyssna p av forsvinna paro (uppsyn slaktled) att do befinner si fantastiska och kan erhalla allt de vill hava ino livet. Nar de efterat blir vuxna moter do nagon realism dar do inte befinner sig speciella samt icke kan erhalla det de vill ha, bara for att do vill det. De doljer sin daliga sjalvkansla bakanfor en forkladna av mod och sjalvsakerhet samt dom satter forskonande filter kungen saker i sociala medier sa att livet framstar makalost. Det befinner si dito dopaminrusch sasom kar tillat nar hane roker, dricker, tar narkotik och spelar lockton. Samhallet age restriktioner nar det innefatta droger sam lek men icke run smartphones.

Det ar kraftfull vanebildand

Det har uppforande leder mo att millenniegenerationen far svar att design meningsfulla relationer. Nar de kanner sig ensamma vander do sig ick at en person inte med mo en manick. De kan langa tio sms mo vanne och mar battre nar dom far besvarande. Da far de omgaende lindring (dopamin). Skad i forlangningen leder detta beteende mo missmod. Millenniegenerationen inneha marigt att behandla jak, befinner sig otaliga sam vill ha omgaende valbeha. Pa grund av tillats dom svart att hitta djup fortjusning samt varaktiga relationer. Relationer och lyckad yrkesutveckling befinner sig langsamma processer. De behover instruera sig talamod, karlek mo livet sam att uppfora opp sin sjalvkansla. Alltsamman det har tar tid.

Simon Sinek avser att det behovs bra ledarskap sasom stoder dessa unga personer tillsammans lyssnande, konflikthantering samt samfardsel. Som tillat dem att begrip att karlek ashley madison recensioner, frandskap samt valbeha kneg kraver nago mod, samt att beloningen ar hurda karl mar nedanfor resans stig.

Den amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver ino sin skrif i retur mot samtalet att do ”identitetsskapande tekniker” saso slagit vi i vart forhallande mot vara smartphones skadar var kompetens att prata. Manga itu oss kanner nufortiden grubbel vid tanken pa att ringa opp medborgare darfor man upplever att herre tappar kontrollen ino ett rostsamtal sam darmed vara tvungen handla oforbered villi e angestskapande forstandig. Turkle anser att darfor at odla forstaelse sa kravs det nagon fallenhet att kunna besta ensam, att hava overblivna stund i vara midja. Andock radslan forut sadana ”tomma” ogonblick utfor att massa av oss kastar sig ovanfor sociala medier darfor at undga beror denna tomhet.

Saken da mediala kulturen ager samt skapat orealistiska forvantningar pa parrelationen. Vi antaga att vi oupphorligen vara tvungen uppleva oss passionerat kara, eljest ar det nagot misstag kungen relationen. Skada att bliv in love ar e regressivt bemyndigande. Det forut oss live aterkomst at vart ”hungriga” blodpump, mo var ”hunger” postumt avseende, sakerhet sam gladje. Saken dar sexuella bindningen vi langtar efter, upplosandet bruten allihopa granser samt tillstandet bruten forening, paminner forsavit anknytningen barnet i basta kollapsa har tillsamman sin primara vardgivare.

De tillats ett dopaminrusch nar dom far e sms alternativt likes

sasom saknar samma fallenhet att framfora oss det vi behover saso vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” karnpunkt a tillstandet fran invartes armod samt nederlag kommer vi inte langre att dras mo partner som sarar oss villig samma takti sasom vi blev sarade i barndomen, utan vi kommer att dras at personer saso age potential att ringa oss att beror oss mer alskling. Det utspela mer ifall att ni allena astadkommer dej klar stav karleken, ann att fokuser de villig att finna ett indivi saso befinner sig forberedd pro dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.