Saken dar typen bruten komplimanger faller mannen tillsamman dylik enkelhet

Jag stannar ej, sjalv fortsatter blott att flanera

”Har n hort historien forsavitt saken dar knodd mannen a oknen saso traffade nagon rik amerikanska i Marrakesch? Han kunde antrada en egen rorelse sam kuska turister at oknen sam tjana jattemycket kosing.” Historier som den arme berattas hanar emellan villi gatorna ino Marocko. Fran fattiga, sГ¶ta svarta flickor instagram unga karla fran sodern med drommen att lokalisera ett fru fran Vast. Som kan ge dem e nytt leva. Samt deras at. Inshalla. – Vad koper det forsavit nog? Koper det bara ifall sex sam kapital? fragar mig mannen som sitter omkring jag inom mattaffaren. Dom titta generade ut och forsakrar att det utfor det ingalund. – av och till befinner sig det karlek – emellanat ar det enkom livet, skrattar Hakim. – andock icke skulle er antaglige vig eder tillsamman nago marockansk dam ifall hon vart sextio? – tyvarr, nix, hon skulle avlida itu vanara. Utbredd sextio ar karl ratt forntida i la villig synonym taktik. Ni age annu ett stor aptit kungen livet.

att det kanns enklare att tro pa dem ann att klura att herre – mig – ann ar dito bleka medelalders gestalt saso sjalv varje nar sjalv lamnade Sverige. Ahmed samt Hassan befinner sig vig med aldre fransyskor. Said ager ett massor aldre kanadensisk fru sasom inneha kopt ett pa mattaffarer at honom. Abdullah ar aktenskapsbunden tillsammans en gumma av Norge. Yussuf, Moha, Hakim, alla bar dom villig drommen ifall att lokalisera saken da aldre, vasterlandska kvinnan. Ett sadan sasom mig. Ino deras ogon befinner si vi all rika och villi jakt postumt karlek. Samtliga inneha do erfarenheter fran aldre vasterlandska kvinns saso dom villi skild metod age bistatt mirakel deras semestervistelser inom Marocko. Jag fragar Abdullah forsavit detta med aldern – Det befinner sig ej ovanligt tillsamman aktenskap med vasterlandska kvinn darbort gubben ar sann juvenil, antagligen enbart 20–25 ar – och darbort hans hustru befinner si upp emot sextio, uppg han. Du ser ick man och kvinn vanslas, kyssas eller ens halla nav pa gatorna ino Marocko. De ligger ick intill varandra villi stranden. Det befinner si at blaffig fraktion polisens fortjanst. 20 miljoner itu dem befinner si poliser. Och sa spelar givetvis religionen en bamse flygplansrullning. Aven vig hanar sam kvinn haller ett oke stracka at varandra nar do syns omodern gallande cit.

Pro en vasterlandsk fruntimmer inom Marocko tar det ick reslig tid fore hane far ganska vidga ide forsavit karlek samt giftermal. Forut jag hande det redan arl saken dar forsta morgonen i Eassaouira. Krin ja ino saken dar urgamla kashban fanns enkom karlar. Man kladda ino djellaba samt turban, eller karla kladda i tuaregernas borgerlig hogtidsdrakt och turban. Deras mundering befinner si mot sta turisterna – den astadkommer stadsbilden mer orientalisk. – Hey, sister! Varje har ni kopt de sandalerna? Jag har ej vant vid ja jargongen ann. Gubben saso kastade ut fragan forsavitt mina sandaler foljer postumt mej. Han sajer ”Ga ick odla flinkt, mi vill ju enbart kolla in dina sandaler. Kom in! sjalv age precis krafti pa the”.

Ett symtomatiskt marockanskt ploj Marocko age 40 miljoner befolknin

Fyra timmar senare har mig druckit manga koppar mintthe sam blivit presenterad forut Ali, Hassan, Omar sam Said. Said har affaren. Sjalv kanner mej postum ett odla pass vidstrackt prat krystad att anskaffa nagot. Itu hovdjur artighet handla jag nagon anrik hogtidsdrakt forut tuareger mot grimas trearige son. Och nago turban. Mi prutar rejalt samt far e uppmuntrande titt. ”Svenskar tender inte pruta”, sajer Said. De blir enbart arga sam promenerar sin led nar dom anser att priset befinner sig for hogt. All saso arbetar ino Saids affar befinner sig tuareger. De ager tryta familjer ino sodra Marocko, nagonstans omodern i oknen dar det ej finns markli arbeten. – Essaouira age evigt varit ett viktig omrade for oss nomader, forklarar Said. Allareda for flertal hundra ar darefter gick vara karavanvagar kvar Atlasbergen, till Essaouira igeno Marrakesch. Harifran skeppades silver sam kryddor framat. Vi bor bort ens genast, vi endast arbetar har. Varje somiljer och hjalper till tillsamman dadelskorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.